چلو مرغ مجلسی(برای 2 نفر)

مواد لازم:سینه مرغ 1عدد تکه شده (3 یا 4 تکه کنید)- پیاز کوچک 1 عدد- روغن مایع خیلی کم- زعفران دم کرده 4-5 ق غذاخوری- نمک و زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم- رب گوجه نصف ق غذاخوری- برنج به مقدار لازم- خلال بادام و خلال پسته و زرشک و کشکش پلویی هر کدام 1/3 پیمانه.

طرز تهیه:

(این روش مرغ پختن خیلی خوشمزه میشه-مثل مدل های مرغ هایی هست که تو نذریات میدن)

1- پیاز را رنده کرده و با کمی روغن مایع کمی تفت میدیم که سبک بشه(نه سرخ)

2- زردچوبه اضافه و کمی تفت میدیم که بوی خامیش بره

3- رب اضافه و کمی تفت میدیم

4- نمک و فلفل اضافه

5- کمی زعفران دم کرده اضافه

6- تکه های مرغ را اضافه و کمی تفت میدیم که هم خوشرنگ و هم خوشمزه بشه

7- 1پیمانه آب ولرم اضافه و حرارت را زیاد میکنیم که جوش بیاد و بعد حرارت را خیلی کم میکنیم که 45 دقیقه بپزد(آب مقداری باشه که فقط روی مرغ را بگیره و در کل آب خیلی کم باشه که مرغ ما مزه پس بده و طعم زعفران بگیره)

8- در وسط پخت باز هم  2-3 ق غذاخوری زعفران دم کرده به مرغ اضافه میکنیم

9- بعد از 45 دقیقه الی 1 ساعت مرغ با حرارت خیلی کم پخته شده.خیلی خوشمزه میشه.

نوش جان


 برنج مجلسی:

وقتی برنج را در دیس کشیدیم با این مواد رویش را تزیین میکنیم:

1- زرشک را با کمی کره و و کمی شکر به مدت کوتاه تفت میدیم(زود میسوزه و سیاه میشه مراقب باشید)

2- خلال بادام را کمی در کره تفت میدیم(از قبل 20 دقیقه خیس کنید)

3- خلال پسته را فقط 20الی نیم ساعت خیس کنید و تفت دادن نمیخواد

4- کشمش پلویی را هم کمی در کره تفت میدیم

5- مقداری پلوی دم کرده را با زعفران مخلوط کرده

6- حالا ذوق و سلیقه به خرج بدین و هر کدام از اینا را روی پلو تزیین کنید که میتونید به صورت نواری بریزید و لابلای نوارها هم از پلو زعفرانی بریزید.

نوش جان

+تاریخ پنجشنبه 1390/02/08ساعت 2:41 بعد از ظهر نویسنده بانوی دریا |